Over mij

Ha! Ik ben Stijn en woon in Utrecht met mijn vriendin Laura en dochter Nora. Ik werk in de Geestelijke Gezondheidszorg als sociotherapeut (3 dagen per week) en trainer Seks&Relaties (1 dag per week). Ik volg een post-HBO opleiding tot GGZ agoog bij de RINO groep (nov. ’17 verwacht ik mijn diploma te ontvangen). Op onregelmatige basis geef ik workshops en demonstraties diabolo.

verbinding

Ik houd ervan om mensen te verbinden. Niet alleen in mijn werk, maar ook in mijn eigen leefomgeving.  In de 7 jaar dat ik anti-kraak woonde, heb ik veel hieraan aandacht besteed  in mijn eigen wijk: Buurland Utrecht. Ik organiseerde hier, samen met de andere bewoners, veel evenementen (van buurtfeesten tot anti-inbraakborrels.). Inmiddels ben ik verhuisd naar een woning die iets meer geschikt was voor het leven met kinderen, en zoek ik naar nieuwe mogelijkheden in mijn huidige wijk.

Rommelen met techniek

In de spaarzame vrije tijd die nog overblijft rommel ik graag met computers en telefoons. Ik haal er lol uit om de grenzen van het haalbare op te zoeken: Ik experimenteer met aangepaste telefoonsoftware, zoek constant naar de slimste en handigste apps, koppel alles wat verbonden kan worden (zodat ik mijn computer bestuur met mijn telefoon of mijn thuisserver automatisch de nieuwste films download en mijn tv een ‘alert’ stuurt als ‘ie klaar is). Daarnaast experimenteer ik veel met mini-computertjes zoals de Raspberry Pi.

stijnbiemans.nl

Op deze website probeer ik allerlei dingen te verzamelen die ik interessant vind. Zoals hierboven te lezen is, kan dat dus van alles zijn, variërend van groepsdynamiek tot smartphonetechniek. Naast de items op deze website, probeer ik interessante video’s, afbeeldingen en muziek zo veel mogelijk online te documenteren. Benieuwd? Kijk dan gerust eens op onderstaande profielen: